RSS

Harcmodor

írta: Lakjow ; 2010.01.25. 23:20

 huhh, ez nem kis múnkámba került...

Pvp-re nem térek ki, azt mindenki megtapasztalja majd, hogy milyen szituációban, mit kell tennie.

Amire a hangsúly kerül, az a pve, főleg insták/raidek.

 

Combat talent:

Mivel ki van talentolva Sinister Strike, ami így csak 40 energy-be kerül, így azon kívül mást nem is kell szinte használni.

Finishing move-ok közül leginkább Slice and Dice ajánlott, amire szintén került talentpont, és felgyorsítja a támadási sebességed. Blade Flurry-val együtt komoly gyorsítást lehet elérni.

Az energy-regeneráció: 20 energy/2 másodperc. Adrenaline Rush ezt megduplázza, tehát amíg tart, addig 40 energy/2 másodperc lesz az energy-regen.

Másik Finishing move amit ajánlani szoktak az Expose Armor. Lecsökkenti az ellenfél armorját (assa talentben 2 pontért cserébe az armorcsökkentés 50%-al megnő), ami több sebzést eredményez minden fizikai támadónak az adott mob ellen.

Esetleg használható még az Envenom, amihez Deadly Poison kell a fegyverekre. Combo pontokból és Deadly Poison adagoktól függ az Envenom sebzése: tehát 5 adag poison  (ez a maximális) és 5 combo pont eredményez maximális sebzést. Ami jó benne, hogy sebzése független az armortól.

Ha nem Deadly Poison van a 2 fegyveren, akkor Anesthetic Posion használandó, ami ugyanúgy sebez, mint az Instant Poison, de nem generál többletaggrót.

 

Ha esetleg mégis Assassination vagy Subtlety talenten mennél instába, akkor:

Subtlety-n Hemorrhage ajánlott, ami megnöveli az adott mobon bevitt sebzést, 10 ütés erejéig. Sinister Strike használata nem ajánlott, mivel nincs rá energycost-csökkentő talent, és Hemorrhage szinte ugyanannyit sebez, és mellette 10-el kevesebb energy-be kerül használni. Finishing move-okról ugyanaz elmondható, mint combatnál, de mindre nem lesz elég energy-d, mivel nincs a már említett Combat Potency talent, de Slice and Dice a leghatékonyabb.

Assassination talenten Mutilate és/vagy Backstab használandó. Ha Mutilate-zel, akkor egyik fegyverre vagy Crippling-, Deadly- Mind-numbing-, Wound Poison kerüljön, így lesz maximális hatása. Ha gyorsan szeretnéd, hogy felkerüljön valamelyik az előbb említett mérgek közül, Shiv használatával egyből feltehető a mobra. Finishing move-okról ugyanaz elmondható, mint combatnál, de mindre nem lesz elég energy-d, mivel nincs a már említett Combat Potency talent, de Slice and Dice a leghatékonyabb.

szólj hozzá :

A bejegyzés trackback címe:

https://kelpo.blog.hu/api/trackback/id/tr171702446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Keresel valamit?

Az alábbi form segítségével kereshetsz a site-on:

Így se? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassunk!

Haverok

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni...

3. oszlop

Ezt a sablon.html-ben lehet szerkeszteni

süti beállítások módosítása